Ontdek en ervaar.

De naam van de praktijk is XploreLife; verkennen, verken jezelf, verken de wereld om je heen, verken jezelf in het contact met de ander.

Een cliënt komt bij ons om voor zichzelf iets anders te willen. XploreLife helpt je verder , zonder oordeel, vanuit een oprechte en betrokken houding.

Over ons

Arie Noordhof (1955)

Counselor, loopbaanbegeleider en teamtrainer.

Na vele jaren bij een internationale bank, ontwikkelde ik in de jaren dat ik werkzaam was als trainer en coach voor dezelfde bank de therapeut/counselor in mijzelf. De passie voor de mens. Het gedrag van mensen individueel en in groepen. Tijdens mijn studie heb ik mij laten inspireren door gepassioneerde leraren en de literatuur over o.a.: Carl Gustav Jung, de innerlijke verbeeldingskracht van de mens, Alexander Lowen over lichaamstaal en karakter; Viktor E. Frankl de logotherapie, een uiterst humane vorm van therapie die is gebaseerd op het streven van de mens om een hogere, definitieve betekenis aan het leven te geven. Het vermogen van de mens om zich boven het lijden te verheffen. Fritz Perls, gestalttherapie.
In 2011 ben ik gestart met een eigen praktijk voor coaching en therapie; XploreLife.
Coaching of therapie is voor iedereen weer anders is. We hebben immers allemaal onze eigen unieke persoonlijkheid. Er is geen goed en geen fout. Het is met geduld en liefde ontdekken wie je werkelijk bent.

Gerrit J. Ormel (1963)

psychosociaal (gestalt) therapeut

Ik werk al een aantal jaren met veel plezier samen met Arie in de maatschap XploreLife – coaching en therapie. Door onze ruime kennis en veelzijdige ervaring op het gebied van coaching en therapie helpen wij u verder. Bij alles wat we doen houden we vast aan vertrouwen, ontdekken, ontwikkelen, aanvaarden, authenticiteit, gelijkwaardigheid en respect.